• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Español

3,5 Höhle und Hütte unter der Mühle von Las Tricias

Las Tricias
Vraagprijs: € 125.000 k.k.
W/G/L: 
Exclusief W/G/L
Jahr: 
2018
Wohnfläche: 
90 m²
Perceeloppervlakte: 
1.500 m²


Beschreibung: 

Nu of nooit !!

Vlak onder het museum van de touristisch zeer goed bezochte Gofio-molen ´in het mooie Las Tricas´ is deze unieke plek met 3,5 grot en ´pajero´- steenhuisje te koop. Het landstuk is zo´n 1500 mtr2 groot en bereikbaar via twee smalle ´enigsinds verscholen´ wandelpaadjes. 

Het is een langwerpig grondstuk met opeenvolgend drie grotten en aansluitend het stenen huisje. In de eerste grot (circa 12 mtr2) is eeneevoudige kleine keuken gerealiseerd. Achter het gordijntje is nog een opberg/bewaarruimte. 
Inde tweede grot (circa 16 mtr2) is de slaapkamer. De derde grot is iets groter (circa 18 a 20 mtr2) en kan naar wens worden ingericht.

Het huisje heeft twee ruimtes. In de eeste ruimte ( circa 15 mtr2) ontbreekt de afwerking van de vloer. In de tweede ruimte is er een eenvoudige maar nette badkamer met wc, douche/bad en wastafel.

Er is stadswater en electriciteit via solarenergie. (batterijen zijn aan vervanging toe) Tevens moet er een rioleringsbuis worden gerepareerd.

E.e.a. kan uiteraard gerenoveerd of aangepast worden naar wens. Indien gewenst kunnen we enkele gewenste renovatie-zaken voor u laten uitvoeren. 

Na en kleine investering heeft u hier naar mijn inzicht een fantastisch rustige en idyllische plek met een werkelijk spectaculair uitzicht op bergen en zee in wellicht wel het allermooiste (wandel)gebied van La Palma. Las Tricas !!