• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Español

Dorf in Todoque

Todoque
Vraagprijs: € 750.000 k.k.
Jahr: 
2016
Perceeloppervlakte: 
12.000 m²
Höhe: 
460


Beschreibung: 

Vakantie "dorpje" met 4 vakantie huisjes, bodega en woonhuis. Op een rustige en ruime plek ligt dit sfeervolle dorpje boven Todoque. Zowel de vakantiehuisjes als het woonhuis zijn verbouwd met originele materialen en veel van de oorspronkelijke (Tea hout, houten vloeren, gemetselde keuken etc) elementen zijn behouden gebleven.

Een heerlijk gebied om te wonen/leven en de vakantiehuisjes bieden de mogelijkheid om er relaxed te werken en gasten te ontvangen. Sommige gasten komen hier al meer dan 20 jaar terug! Kijk goed naar de foto's, want mocht je interesse hebben, dan moet je iets krijgen met de landelijke sfeer die overal is terug te vinden.

Naast de huisjes en het woonhuis is een z.g. wijnberg te koop van ca 2.030 m2. Dit grondstuk heeft een eigen escriture (notarieel eigendomspapier).
Deze wijnberg sluit direct aan op het grote grondstuk en kan voor ca € 28.000 worden meegekocht.
Mooi is dat je in de op het terrein aanwezige Bodega (nu werkplaats, maar ook een prachtige plek voor een atelier) zelf wijn kunt maken. De spullen om dat te doen staan er nog klaar voor!

De ca 120/130 jaar in kanarische sfeer behouden oude huisjes zijn:

Huisje 1: 35 m2 2p bed, woonkamer/keuken, douche, wc, wastafel, buitenzitje
Huisje 2: ca 30 m2  idem aan 1.
Huisje 3:  ca 25 m2 2 x 1 p bed en voorzieningen idem
Huisje 4: ca 40 m2 Dit huisje is met de achtermuur gekoppeld aan het woonhuis. Het heeft een Woon/eetkamer, slaapkamer, kleine keuken, kleine kamer met slaapbank.

Het woonhuis van ca 120 m2 heeft een groot terras met uitzicht op de oceaan, een overdekt terras met aansluitend een grote keuken en vervolgens een sfeervolle woonkamer met houtkachel. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer.

Vanaf een heel rustige, niet verharde, weg kom je het terrein op waar je direct het gevoel krijgt van een intieme plek met leuke huisjes. Aan de linkerzijde liggen drie huisjes met ieder ruimte om buiten te zijn. Vooral het eerste huisje met buitenterras en geweldig uitzicht is erg geliefd. Aan de rechterkant zijn het woonhuis en 4e te verhuren huisje. Iets verderop op het terrein staat een opgebouwd kunststofzwembad met filterinstallatie en helemaal vrij ligt een bodega die mooi met natuurstueen is afgewerkt.

Er is aansluiting voor TV en internet + Wlan via satelliet en een verterker voor het terrrein.

Er is zowel stadswater als water uit de Caldera (eigendom) dit laatstemet 1020 mg per minuut. Ook is er een installatie om regenwater op te vangen (voor de keer dat het eens flink gaat regenen).

Op het terrein is veel groen, zijn er veel fruitbomen, bij het huis een groententuin. Het geheel heeft veel volgroeid groen, wat het geheel extra aantrekkelijk maakt.

Todoque heeft een goede ligging op de Westkant van het eiland. Stranden op 6/7 kilometer, winkels op 5 km, restaurants vanaf 3 km en Los Llanos, de grootste "stad" van het eiland is in 20 minuten per auto te bereiken.

Als je interesse hebt neem dan contact op. We vertellen je graag meer over deze prachtige plek en we nemen je graag mee om te laten zien wat een heerlijke plek dit is om te leven en te werken.