• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Español

Prachtige woning in Todoque

Todoque
Vraagprijs: € 690.000 k.k.
Type of property : 
Detached
Living area : 
130 m²
Perceeloppervlakte: 
2.010 m²
Height: 
340
Rooms: 
6


Description: 

Mooi huis dat eigenlijk uit een hoofdverblijf en gastenwoning bestaat die aan elkaar zijn gebouwd, maar binnendoor van elkaar zijn af te scheiden en die ieder een eigen toegang hebben. Zowel voor vaste bewoning als vakantiewoning geschikt. De woning is geheel gebouwd met uit Duitsland overgekomen materialen. Goede muren, houten Canarische daken van 1e klas hout, dubbel glas en de tuin is prachtig aangelegd met meerdere mooie terassen, goed op de lava natuur aangesloten beplanting. Romantische verlichte tuin. 

Een woning om te zien als je in deze prijsklasse een woning zoekt. Ook erg geschikt voor een gezin dat familie of kinderen over wil laten komen of als je met een familielid samen wilt wonen.

Het eerste huisdeel heeft een ruime, lichte woonkamer met ruime open keuken, met openslaande deuren naar het buitenterras, vanwaaruit je zicht hebt op de bergen en panoramezicht op de oceaan. Uiteraard een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer loop je in een mooie wintergarten met veel licht en zicht op de tuin rondom. Dit deel van de woning heeft een mooie 2-p slaapkamer.

Naast de wintergarten is buiten een op een metalen constructie overdekt zitje met een ronde natuurstenen vloer.

In de gang, direct na de voordeur van de eerste woning is binnendoor een af te sluiten deur naar de aansluitende tweede woning. Deze woning heeft ook een eigen ingang/buitendeur.

Dit gastenverblijf-tweede woning gedeelte heeft een 2p slaapkamer, inloopdouche, toilet, wastafel, mooie woonkamer met openslaande deuren naaf het buitenterras met uitzicht op de oceaan en de bergen.

Er is een aparte wasruimte met wasmachine en een houten huisjes, dat nu is ingericht als werkruimte en opslaghok. Vlak daarnaast ligt een leuk zitje met 2p bankje.

Er is een heel ruime buitenkeuken en grilplaats, grote tafel en heerlijke plek om buiten te koken en leven.

Iets hoger vind je een buitenterras met onvergetelijk panoramablik op de oceaan en de Caldera. Een Paradijselijke plek met een zitje om te eten, plek om te zonnen en zitje om te ontbijten of een wijntje te drinken bij de ondergaande zon!.

De woning zelf heeft over de gehele lengte een prachtig terras met daarvoor een geweldig mooi aangelegde tuin, welke romantisch verlicht wordt en door het automatisch bewateringssysteem ook geschikt is als vakantiewoning.

Schuin achter de woning en de buitenkeuken is een doorgang met pomphuis naar een zwembad met sauna en buitendouche. Geen groot zwembad, maar groot genoeg en met je hoofd op de rand van het zwembad kijk je uit op het grootste zwembad dat je je kunt bedenken, de oceaan.

Aansluitend op het zwembad liggen stukjes grond die mooi zijn aangepland in samenhang met de natuurlijke lava die in stand is gehouden.

Er zijn twee stukjes grond voorbereid als groentetuin of kruidentuin.

Bij de ingang van de woning ligt een ruime garage met werk- en opslagruimte.

De woning is heel volledig en met kwalitatief goede zaken ingericht. De gehele inrichting zit in de koopprijs.

Onlangs zijn nieuwe natuurstenen muren aangelegd, nieuwe terrassen gevormd en sommige verbeterd. De kosten daarvan bedragen meer dan 100.000 euro en zijn in de prijs meegenomen.

Het is een gebied waar je in rust kunt wonen. Het is er stil en toch ben je niet ver van het strand van Puerto Naos of en het `grotere` Los Llanos om te winkelen of voor een kopje koffie op de Plaza.

De woning ligt in een heerlijke klimaatzone en is bereikbaar via een klein doodlopend weggetje.